Skip to main content

INZULINREZISZTENCIA

Torna | Mozgás | Életmód

Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Pataki Krisztina e. v.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószáma: 56589418-1-33
Nyilvántartási száma: 55250982

A jelen általános szerződés tartalmazza a www.irtorna.hu weboldal használatát, valamint az online konzultáció, torna és program, mint szolgáltatás igénybevételére vonatkozó általános felhasználói feltételeket.

Alapvető rendelkezések:

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A szerződést a megrendelés jelentkezési szándékának elküldésével Pataki Krisztina e.v. - val (a továbbiakban Szolgáltató) köti.

Megvásárolható szolgáltatás: Online konzultáció, online torna, online program.
A rendelés menete: a megrendelő a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével megrendeli az adott szolgáltatást.
A megrendelés teljesítésének feltétele a pénzügyi teljesítés előre banki utalással. 

Egyéni online konzultáció 2024.01.02-től 
2 alkalmas egyéni konzultáció
Egyéni Torna
Online Inzulinrezisztencia IR tréning program

A konzultáció és a torna esetén az időpont egyeztetés az átutalást követően történik, a szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot.
A szolgáltatás csak megfelelő videó kapcsolat létrejötte esetén valósítható meg. Ehhez szükség van megfelelő technikai feltételekre: egy kamerával ellátott eszközre és videó kapcsolat létrejöttéhez szükséges pl.skype vagy más alkalmazás meglétére.
A számlát a szolgáltató elektronikus úton küldi meg a megadott e-mail címre.

Az online konzultáció, torna, tréning és a program nem azonos a személyes találkozással, bizonyos problémák esetén nem vehető igénybe, erről előzetesen egyeztetni szükséges.

A tréning programot, tornát a felhasználó önszántából, saját felelősségére használja. A program használata alatti egészségügyi komplikáció esetén a szolgáltatót jogilag semminemű felelősség nem terheli. 

A szolgáltatások módosításának, lemondásának feltételei konzultációs időpont egyeztetés esetén: 

Amennyiben mégsem felel meg a megbeszélt időpont, kérem jelezze időben! Mivel az időpontot más is szívesen igénybe venné. Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges. Hétfői időpontok esetén előző hét péntek 13-óráig.
24 órán belüli lemondás / időpont módosítás esetén rendelkezésre állási díj kerül felszámolásra. A rendelkezésre állási díj a lefoglalt alkalom árának 100%-a. Kétszeri időpont lemondás esetén harmadjára nem tudunk új időpontot adni.

A szolgáltatások díját visszalépés szándéka esetén sajnos nem áll módunkban visszafizetni. A megértést köszönjük!

A szolgáltatót a megrendelő által tévesen vagy pontatlanul megadott adatok miatti problémákért semminemű felelősség nem terheli.
Szolgáltató fenntartja magának a jogot, az általános szerződési feltételek külön értesítés és indoklás nélküli módosítására.


Jogi nyilatkozat

A programokat a tornát és a kihívást (egyebekben szolgáltatásokat) a felhasználó önszántából, saját felelősségére használja. A szolgáltatások tartalma valamint az elhangzó információk ismeretterjesztő jellegűek, nincs bennük diagnózis, terápiás terv, nem helyettesítik a szakorvosi vizsgálatot, szakorvosi konzultációt és kezelést. A tornákon személyes jelenlét hiánya miatt a páciens önszántából saját felelősségére tornázik, A programok, a torna használata és a kihívás (a szolgáltatások) alatti egészségügyi komplikáció esetén a szolgáltatót jogilag semminemű felelősség nem terheli. A szolgáltatásokon való részvételhez kérje szakorvosa tanácsát. 


A honlapon közölt információk, képek ismeretterjesztő jellegűek, melyeket a felhasználó saját felelősségére használhat fel. A honlapon nincsenek diagnózisok, szakvélemények, terápiás tervek. A szolgáltatáson elhangzó információk nem helyettesítik a szakorvosi vizsgálatot, konzultációt és kezelést. 


Szerzői Jogi Nyilatkozat

A www.irtorna.hu honlap teljes tartalma és a hozzá tartozó közösségi oldalak Pataki Krisztina szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogi védelem alatt áll (1999.évi LXXVI. tv. alapján ) annak bárminemű ( akár részleges) másolásához a szerző nem járul hozzá. Bárminemű átvételéhez a szerző írásbeli engedélye szükséges a forrás megjelölésével. Amennyiben részlegesen akár 1 oldal 20 %-nak másolása vagy hasonló módon történő átvétele a szerző engedélye nélkül jelenik meg, akkor 200.000/hó kötbér terheli a jogosulatlan felhasználót! 
A honlapon jogtiszta képek találhatók, melyek forrásai ingyenes Stock fotók (www.pixabay.com, www.pexels.com) illetve saját fotók, grafikák. Amennyiben szeretné felhasználni a honlap vagy az ahhoz tartozó közösségi oldal tartalmát, kérem, vegye fel a szolgáltatóval a kapcsolatot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.