Pataki Krisztina vagyok, gyógytornász és inzulinrezisztens.

A mozgás mindig is az életem része volt és másoknak is szerettem segíteni ezért választottam a gyógytornász hivatást.
A szakmában eltöltött 20 év alatt lehetőségem nyílt megtapasztalni a mozgás emberi szervezetre gyakorolt gyógyító hatását, nemcsak a mozgásszervekre, hanem testünk egészére is.

10 évvel ezelőtt inzulinrezisztenciát állapítottak meg nálam, aminek a gyógyítása akkor még igencsak gyerekcipőben járt. Magam kellett felkutatnom a kezelési lehetőségeket.

Az elméleti tudást a gyakorlatba átültetve és számos mozgásformát kipróbálva, a saját bőrömön tesztelve szereztem rutint az inzulinrezisztenciával való együttélésben.

Tudom, hogy nem könnyű az életmódunkon változtatni. IR- esként a rendkívül szigorú étkezési szokásokat betartani és a rendszeres mozgást életünk részévé tenni. Az étrend korlátozásainak ellensúlyozására azonban a mozgásban szabadon engedhetjük vágyainkat és ezáltal egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet élhetünk.

Ezen inzulinbarát mozgásformák megismertetésében és azok rendszeres elsajátításában szeretnék gyakorlati segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

Végzettségeim és tanulmányaim amelyre alapozom működésemet:
Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetem
Gyógytornász fizioterapeuta
Gerinctréner
Schrott terápia - gerincferdülés terápia
McKenzie módszer - porckorongsérv terápia
Baba-mama torna, csontritkulás torna, gerinctorna, irtorna
Egészségtudatos táplálkozás, elhízás, funkcionális táplálkozás, életmód tanácsadás, hormon egyensúly tanácsadás 
Konferenciák, magyar és külföldi szakirodalom: edzés, táplálkozás, inzulinrezisztencia, cukorbetegség, fogyás, meddőség, hormonális-,női problémák