Inzulinrezisztencia tréning program


Online Inzulinrezisztencia tréning program!

Ha egészségesebben szeretnél élni és érdekel, hogyan javíthatnád az inzulinrezisztenciád!  

Ha a 160 grammos szénhidrát diétát követed, de az étrend mellett a rendszeres mozgást is beépítenéd az életedbe és az IR-re speciális tornát - edzést keresel!

Ha úgy érzed a fogyásban szükséged van támogató segítségre!

Szeretnél az életmódváltásodhoz szakértő segítséget?

Gyógytornász tapasztalatommal és átfogó egészségügyi szemlélettel segítelek lépésről lépésre az életmódváltásodban 1 teljes hónapon keresztül. 

Komplex EGÉSZség program = IR tréning program!IR tréning program

KINEK
AJÁNLOTT?

Inzulinrezisztens nőknek vagy ha magasabb vércukor vagy inzulinértékeket mértek a laboron, de nem vagy inzulinnal kezelt cukorbeteg.
Ha fogyni szeretnél és eleged van abból, hogy a súlyproblémák megszüntetése körül forog az életed. 
Ha az IR-re hatékony tornát keresel.IR tréning program tartalma:

IR TORNÁK, edzések

Inzulinrezisztencia KISOKOS
 diéta
IR torna
IR sport
életmód 

KIHÍVÁS

Támogató segítség

MOTIVÁCIÓ

 Receptek 

Bónuszok

Bónusz1: Segédletek 
Bónusz 2: Fizetős cikkekhez hozzáférés 
Az online IR tréning program bemutatása!

Mit kapsz a tréningen?

Csatlakozáskor egy könyvet az IR KISOKOST.

Speciálisan inzulinrezisztenseknek való otthoni tornákat, videókat! 
Lépésről lépésre haladunk a gyakorlati megvalósításban. Heti rendszerességgel tornákat, amik online videó formában elérhetők a facebook-on. 
 • ugrálásmentesek
 • téged mások nem látnak
 • izomerősítések
 • speciális IR-TORNÁK az inzulinra és a hormonrendszerre ható komplex tornák 
 • bemelegítések
 • súlyzós edzés
 • gumiszallaggal edzés
 • nyújtások 
 • relaxáció

  Az online alkalmak során otthonod kényelméből sajátíthatod el az inzulinrezisztenciád és a női egészséged javító gyakorlatokat. 
  Plusz eredmény: a külsőd is formálódik, alakod is formásabb lesz.
    

  KIHÍVÁS

 A diétában segítséget, a mozgáshoz motivációt! 

 Diétás recepteket

 Támogató segítséget az életmódváltásodhoz, fogyásodhoz!

+Bónuszokat

Bónusz#1
Segédanyagokat

Bónusz#2 
Hozzáférést a weboldalon található fizetős regisztrációs cikkekhez:  

 • A 160 grammos CH diéta!
 • Szénhidrátok - gyors vagy lassú?
 • IR diétába illeszthető gyors és finom recept!
 • A legjobb gyakorlatok a vércukor szint csökkentésére!
 • 4 IR diétás recept!
 • 5 dolog, ami segít a fogyásban!


Kezdd el most, vágjunk együtt bele! Várunk szeretettel!

Korábbi programról kedves visszajelzések: 
“Nagyon örülök, hogy részt vettem az inzulinrezisztencia tréningprogramban. A diétához kaptam összefoglaló anyagot és segítséget is, amivel sokkal könnyebben ment a diéta és édesszájú lévén nagy előrelépés, hogy már csak egyszer csábultam el egész hónapban. Újra elkezdtem hosszú kihagyás után tornázni és sétálni. A gyakorlatok követhetők voltak online és egyre jobban éreztem magam a tornák után. Az elején volt egy kis izomláz és nagyon elfáradtam, de aztán egyre jobban bírtam a gyakorlatokat. A mérleg pedig -3 kilóval kevesebbet mutat, mint 1 hónappal ezelőtt és feszesebbnek is érzem magam. Köszönöm Krisztinának az iránymutatást és a folyamatos segítséget!“
J Borbála

"Én a barátnőm ajánlása alapján találtam rád, aki nagyon elégedett volt a programoddal. A diétában és a mozgásban is jól jött a segítség, más megvilágításba helyezted a dolgokat.  Nagyon tetszik a változás, amit látok és érzek magamon. Mindent köszönök! Üdv: Timi"

"Pár hónapja kezdtem el a 160 grammos diétát. Azért tetszett a programod, mert nem kellett keresgélnem, mit tornázzak és pontos instrukciókat adtál a gyakorlatokhoz. A kihívás és a motiváció szuper volt, engem rávettél a rendszeres mozgásra! Az IR könyv és a receptek is jók. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam! Köszönettel: Kissné Judit"

"Fél évvel ezelőtt vettem részt a programban. A cukor értékeim korábban is jók voltak. Az inzulin értékeim viszont csapnivalóak… Beszéljenek most a számok. A mostani labor eredményem: 0 perces inzulin érték: 6,2 A 120 perces inzulinértékem pedig lement 22,5-re! Nagyon örülök a változásnak!!! Barbi"

"Próbáltam rendszeresíteni a sportot az életemben és kerestem valami tornát. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a programra. A testem 1 hónap alatt hihetetlen, de feszesebb lett és fogytam 5 kilót, ami a motivációdnak köszönhető, mert már többször is próbálkoztam életmódváltással, de valahogy egy idő után mindig feladtam. Sokkal több már az energiám kevésbé fáradok el és valahogy könnyebb tartani a diétát is. Az oklevelet kinyomtattam és ha ránézek eszembe jut, ezt egyszer már sikerült megcsinálnom és átlendülök a rosszabb napokon. Köszönök mindent! Mikor lesz a következő programod? Jövök arra is! T Viki"

"Friss IR-esként bizonytalan voltam az étrenddel kapcsolatban, de leginkább attól féltem, hogyan fogom ezt napi szinten betartani. Az IR tornákról eddig nem hallottam. Nagyon jól esett ez a fajta mozgás. A program alatt nem csak az étrend, hanem minden más területen olyan segítséget kaptam, amivel úgy érzem fogom tudni tartani ezt az életmódot. Krisztina szakértelme és saját tapasztalatai erőt adnak a kitartáshoz! Köszönöm szépen a lehetőséget! Nagy Ágnes" 

Hogyan segíthet neked is a program?

»A program segítségével nem fog gondot okozni a megfelelő testmozgás és táplálkozás!

»Könnyebben megy a kívánt súly elérése.

»Nem fogod problémaként megélni az életmódváltást és így elkerülöd a felesleges kudarcokat.

 

Inzulinrezisztencia tréning program!

Jelentkezési információk: Íratkozz fel az alábbi űrlapon, ha szeretnél elsőként értesülni a következő tréning program megnyitásáról.Jelentkezem a programra!
Powered by BreezingForms